BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁN A MUNKAHELYI MOZGÁS CSAPATA!

A 2020-as év sok szempontból nem volt kedvező; elért minket a világjárvány, sokaknak ezzel megélhetési nehézségeket okozva, nem beszélve a lelki teherről amivel a pandémia jár.

Azonban karácsonykor érdemes azokra a dolgokra összpontosítanunk amikért hálásak lehetünk ebben az évben:

Új ismeretségekre és barátságokra, amik talán pont ennek a nehéz helyzetnek köszönhetőek; vagy egy új kezdetre, ami talán most érett meg benned ennek hatására... és arra, hogy újra felismertük, az ünnepek és a karácsony lényege a szeretet.

A szeretetnek számos formája van: szeretet az, amely a családi összetartásból árad, az a nyilvánvaló érzés, amit akkor érzünk, amikor viszontlátjuk szeretteinket. Ez az a nagyszerű érzés is, amit akkor érzünk, amikor látjuk a felhőtlen gyermeki örömöt ajándékbontás vagy játék közben, és érezzük: jó helyen vagyunk. 



Így azt kívánjuk Nektek, kedves MM Blog követők, higgyetek benne: jó helyen vagytok, és akármennyire is megviselt Titeket ez az év, gondoljatok hálával azokért a jó dolgokért is, amikkel rendelkeztek: családdal, barátokkal, szeretetteljes kollégákkal, takarós otthonnal, egy kiskutyával vagy cicával aki mindennap vár rád munka után - hiszen ezek mind a szeretet megnyilvánulásai.

Érdemes ezeket a pillanatokat a szívünkbe zárni, és elmondani a szeretteinknek mit is jelentenek számunkra: akár szóban, ölelés formájában, vagy csak egy kedves mosollyal amivel éreztetjük milyen fontosak is nekünk...hiszen mikor máskor mondhatnánk el ezt, mint karácsonykor? :)




Mi pedig hálásak vagyunk Nektek, hogy a Munkahelyi Mozgás közösségünk tagjai vagytok, és ezért, hogy ennyi embernek van lehetőségünk segíteni az év minden napján!

Boldog, szeretetben gazdag ünnepeket kívánunk! :)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5+1 hiba amit mindenki elkövet ülés közben - ezért van krónikus fájdalmad!

Idő Menedzselés - Top Tippek a profi időbeosztáshoz!

10 Tipp a mindennapi mozgáshoz!