Dynair párna - egy újabb hasznos eszköz ülőmunkát végzőknek!

 Mi is az a Dynair párna? ...És miért érdemes használni? 

A Dynair párna egy egyensúlyozó ülőfelület, amely ennek köszönhetően a gerinc ágyéki szakaszát folyamatosan mozgásra ösztönzi, így fejlesztve az egyensúlyérzéket, segítve a vérkeringést, javítva a testtartást.





Mire kell figyelned a Dynair párna használatakor?

    Használhatod ülés közben is, de kiegészítő eszközként is tökéletesen funkcionál edzés közben. 
Amennyiben ülésre használod, mindenképpen bizonyosodj meg róla, hogy állítható a széked, hiszen a párna megnöveli az ülésmagasságot. Ahogyan azt a két előző cikkünkben is említettük, rendkívül fontos az alsóvégtagok pozíciója ülés közben: a talpnak teljes szélességében le kell érni a földre, a combodnak és az lábszáradnak pedig 90 fokos szöget kell bezárnia.

Ezenkívül pedig érdemes arra is figyelni, hogy a párnát állítható magasságú széken használd, hiszen megemeli a szék ülőfelületét!

Ha pedig úgy döntesz magasabb fokozatra váltasz, és edzéshez is kipróbálnád; remekül döntesz: ez a praktikus eszköz ugyanis javítja az egyensúlyérzéket, növeli az izomerőt, és segíti a koordinációs készséget!

Az Adventi 1 perces videóinkban, a Munkahelyi Mozgás - az egészséges gerincért alapítója, Szaláncziné Réka ad 21 napon keresztül tippeket és tanácsokat ülőmunkát végzőknek. Az 5. részben a Dynair párnáról beszéltünk, így érdemes megnézni a YouTube videónkat is, hiszen ott további infókat találsz a dinamikus ülőpárna használatáról!

Amennyiben kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

https://www.facebook.com/munkahelyimozgas
munkahelyimozgas@gmail.com

Valamint ne felejts el feliratkozni a Youtube csatornánkra sem, hogy első kézből értesülj az új videóról!

https://www.youtube.com/channel/UCAkSDh18nArsiRjY3EqNn1Q


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

5+1 hiba amit mindenki elkövet ülés közben - ezért van krónikus fájdalmad!

Idő Menedzselés - Top Tippek a profi időbeosztáshoz!

10 Tipp a mindennapi mozgáshoz!